Kom Hofstaye beleven!

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze
culinaire reis, waar traditie en vernieuwing
samenkomen in de warme en gastvrije sfeer
van een oude hoeve in een landelijke omgeving.

 

 

Zoë en Dirk heten je van harte welkom in Brasserie Hofstaye, waar een hart voor gastronomie en familie samenkomen in de rustieke charme van een rustieke hoeve. Bij ons draait het niet alleen om het delen van overheerlijke gerechten, maar ook om het creëren van warme en gastvrije momenten.

- - - -
"In onze Brasserie komen heel wat
verledens samen tot een uniek geheel."
- - - -

De historische Gasthuishofhoeve vormt het decor van de Brasserie Hofstaye. Het pand ademt een rijke geschiedenis uit. Dat kan ook gezegd worden over Dirk Swartebroeckx, die door zijn jarenlange ervaring redelijk gekend is in de ruime regio. Hij runde ondermeer Het Brouwershof in Haacht, De Passant in Keerbergen, De Puro in Mechelen en Schom 8 in Zemst.

Zoë daarentegen ging een hele andere richting uit met haar leven, omdat ze als dochter van een horeca-icoon snel besefte dat dit lange werkdagen, en weinig privétijd met zich meebracht. Toen echter de kans kwam om met haar papa een eigen zaak te starten in de Gasthuishofhoeve heeft ze niet lang getwijfeld, want samen vullen ze elkaar perfect aan. Zij die actief zal zijn zowel bij het onthaal als op administratief vlak en hij in een ondersteunende rol.

Ze worden in de keuken ondersteund door Kay en zijn team die ook reeds hun sporen hebben verdiend in enkele bekende horecazaken. Naast een aanbod aan tijdloze klassiekers ook een eigentijdse twist geven aan de menukaart. Het draait daarbij niet alleen om wat er op het bord ligt, maar ook om de liefde en toewijding die in elk gerecht worden gestopt.